Foto update 4

Tijd voor wat plaatjes. Ik zit op een terras in Malaga (36.721888,-4.420621), dus het kan even duren. Hooguit een paar foto’s van het Alhambra, want anders moet ik op dit terras overnachten (wat best zou kunnen bij deze temperatuur..).

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Advertentie

Over Biking Banker

Biker & Hiker and in between a Banker
Dit bericht werd geplaatst in Reisverslagen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Foto update 4

 1. Rein Statema zegt:

  Hallo Frank,
  Moest en paar keer aan je denken, toen ik zelf op de fiets zat voor een wat langer ritje dan normaal in mijn geval (naar Amsterdam). Je bent nu in een voor mij bekende streek van Spanje. Mijn vader was betrokken bij de bouw van Puerto Jose Banus in Marbella en dat was precies in de tijd, dat ik van de HBS afkwam, dus ik kon daar een heerlijke zomervakantie doorbrengen. Ik weet wat je bedoelt met de omgeving van Ronda!! Sterkte daarmee, maar afijn, na de afgelegde kilometers tot nu toe, zal je dit varkentje ook wel weer wassen. Succes!
  Rein&Carla

  • Hoi Rein,
   Puerto Banus is net uit de route voor mij. Maar ik ben er eens geweest; er lagen van 20 miljoen $ schepen, met helikopterdek enzo.. Voertaal was Russisch (en het wemelde er van ‘certain ladies’). Maar wellicht dat dat alles veranderd is sinds de boycot van mr. P.
   Prima die fietstocht van jou. Heb ik nog nooit gedaan, naar A’dam fietsen. 😉
   Keep it going!
   Groetjes aan C en de jongens.

 2. Erica Pels Rijcken zegt:

  Prachtige foto’s. Jij hebt wel moeten afzien om hier te komen, maar deze stad maakt alles goed.
  Leuke verslagen en boeiende ervaringen. Succes en sterkte de komende periode.
  Groet,

  Leonard Pels Rijcken.

  • Dank je Leonard. Met jullie feedback sla ik me door de ‘ontberingen’ heen.
   Waarbij ontberingen zijn: cerveza con tapa op een terras en een duik in de -toch wel frisse- Middellandse Zee.. 🙂 😉
   Zijn de dames al weer teruggekeerd uit fadoland?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s