Intermezzo 4: pokkenweer enzo..

Het is me vandaag een dag wel: pokkenweer, wind en regen. Vanochtend lekke band, maar ieder nadeel ‘heb’ z’n voordeel, het gebeurt voor vertrek (eigenlijk vannacht dus; hij moet er zeker een nachtje over slapen om te besluiten leeg te lopen), dus kan ik hem overdekt plakken.

Maar verder doet mijn fietscomputer het niet goed, wat wel vervelend is want het is een belangrijke steun op trajecten met minder herkenningspunten, zoals vandaag met een pittige beklimming op het programma. Weinig dorpjes, dus hoe lang nog omhoog..? Ik vrees een batterij-kwestie: soms doet ie het, soms niet. En die heb ik nog wel vervangen voor vertrek! Verwisselen betekent dat de teller op nul komt te staan. Aii, wat jammer nu voor mijn ‘mijlpalen’.

Maar, we blijven alles van de positieve kant zien, want wat kom ik boven op de top van de col van vandaag tegen……?

Advertentie

Over Biking Banker

Biker & Hiker and in between a Banker
Dit bericht werd geplaatst in Reisverslagen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Intermezzo 4: pokkenweer enzo..

 1. Hein Storm van Leeuwen zegt:

  Hoed vol Frank! Anders haal ik je straks in..

  • ..mooie stok achter de deur. Of wordt jij mij bezemwagen? Kan je wat bagage overnemen en kan ik mijn telefoon aan jou naafdynamo-oplader hangen..!

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Intermezzo 4: pokkenweer enzo..”

  • Hein zegt:

   Hah! Das ook een idee… Gisteren getraind, 130km met harde wind, no problems en vanochtend gewoon gewonnen met squash na 1,5 uur.. Fit ben ik wel! Morgen naar Uden (140KM), disndag weer terug.. Laat je weten!

 2. Met plezier volg ik je blog en leer je zo een klein beetje kennen. Jammer dat we in Profondeville, dat gat langs de Maas, niet de tijd vonden of namen om een biertje te drinken, dan was het kennismaken wederzijds geweest. In je bagage heb je inmiddels een rijke ervaring aan belevenissen die je ook steunen als het even wat minder gaat. Ik hoop dat je inmiddels ook wat kilo’s aan bagage bent kwijtgeraakt. Je hebt niet veel nodig onderweg, alleen de kracht van het los laten en je laten verrassen door de weg die vol ligt met ontmoetingen. En als laatste: “altijd licht trappen”.

  Ik hoop op een later tijdstip de route die jij ook volgt vanaf de Ardennen weer op te pakken en in Zuid-Frankrijk af te slaan naar Santiago de Compostella.

  • Dank je Koos. Ik heb inmiddels 7,5 kg minder bagage bij me, maar het blijft af en toe zwaar. Nog minder betekent niet meer gaan kamperen en dat zou ik jammer vinden. Voor Santiago is wellicht ook een westelijke route uitgestippeld door Frankrijk? Heel veel succes!

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Intermezzo 4: pokkenweer enzo..”

 3. HK zegt:

  H F,

  Tel je zegeningen, tel ze, tel ze alle en vergeet er geen.

  HK

 4. Roeland zegt:

  Precies frank!
  Zo is het maar net!
  Pluk de dag!
  Hou je taai
  Roel

 5. EJ zegt:

  En zo is het!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s