Tweede mijlpaal!

Ik bereik mijn tweede mijlpaal, het 1000 km-punt (16 dagen onderweg, 15 fietsdagen; ca. 70 km per dag) precies bij de ingang van de ‘Styx’ (N47.5555 E5.7362). Nu maar hopen dat ik een stuiver bij me heb… Er staan op GE ongetwijfeld veel foto’s op dit punt!

NB: dit tussenbericht is aktueel, dus niet in volgorde met de reisverslagen.

Advertentie

Over Biking Banker

Biker & Hiker and in between a Banker
Dit bericht werd geplaatst in Reisverslagen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tweede mijlpaal!

 1. EJ zegt:

  Toevallig zit ik nu in Ceuta, in de McDonalds of all places vanwege gratis wifi. Ben even uit de lucht geweest en zie dat ik een heleboel reisverslagen van je heb in te halen, daar kijk ik naar uit.
  Mooie tocht eerst naar Cadiz gehad met een puist wind (levanter) van achteren gelukkig. Heftig zeezeilen was dat, nu weer rustig en heerlijk weer. Inderdaad met Cees en Peter is ook mee.
  Nu ga ik je verslagen lezen.
  Gr,
  EJ

  • Ha EJ, en Peter en Kees natuurlijk, Mooi wind in de rug dus, maar doorgaans niet rustig varen, toch? Veel heen en weer geslinger… kan ik me herinneren van varen in een punter op de Belter bij Giethoorn. Nu is dat van andere orde, ik weet het, maar het geslinger zal hetzelfde zijn. En jullie hebben een flinke kiel en dat had die punter niet. En jullie een mooie fok en die punter alleen een sprietzeil.. En jullie… afijn, zo kan ik natuurlijk nog even doorgaan. Om maar aan te geven dat ik inmiddels meer verstand heb van fietsen dan van varen, snap je wel!

   Pas maar op voor verstekelingen, want het is een uittocht vanuit Noord-Afrika. De geest is uit de fles en zie Alibaba er maar eens in terug te krijgen, laat staan zijn 40 rovers.. Wat is jullie einddoel eigenlijk, of zo maar even op-en-neer door de straat?

   Als je weer terug gaat zou je beslist begin juni El Rocio moeten bezoeken, aan de rand van Coto Doñana, andere zijde Cadiz. Prachtig festijn met paarden en mannen met breedgerande hoeden. Vrouwen in andalusische kleding (kan je poster in Spanje herinneren?). Dorpje heeft alleen zandwegen. Wilde er ook naar toe, maar haal het helaas niet op tijd.

   Zit nu iets boven Cluny. Vandaag Jan jarig, btw, Piet binnenkort of ik geloof net geweest? Alles gaat goed; vandaag alleen enorme onweersbui net voorbij Beaune. Alle goretex moest aan.. Mooie stad Beaune! Doe hart. groeten aan Peter en Kees en behouden vaart. Volg je LD ook nog?

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Tweede mijlpaal!”

 2. JEANNETTE zegt:

  hoe heb je het gedurfd,van een brug afspringen, net wat roel ook zegt, niet wakker liggen van een beetje lawaai, maar van die doodsprong, de volgende dag!! in ieder geval een sappig verhaal bij een borrelparty, maar de volgende uitnodiging, niet op ingaan hoor. liefs jeannette

 3. Roeland zegt:

  Oh ja: mooie baard!

  • …nog niets vergeleken bij die gemene kapitein in de nieuwe Pirates of the Caribean, waar PC in meespeelt (zag ik gisteren op TV in mijn C. d’H.). PC, aaah! JD verdient er een fortuin mee begreep ik (half) uit het frans. Hoe gaat het met je mooie dochter/zangeres?? Doe liefs aan H.

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Tweede mijlpaal!”

 4. Roeland zegt:

  Geweldig!
  Ben trots op mijn zwager!

  Lieve groet,
  Roel

 5. EJ zegt:

  Gaaf Frank!

  Groeten uit Gibraltar, ik bereid je aankomst hier vast voor.

  • He EJ! Wat leuk. Lekker even zeilen? Waar ga je naar toe? Kan je me wellicht in Ceuta afzetten? Voor het 2e deel van mijn tocht naar ZA… Ben je met Kees? Veel plezier en hou contact! Hoor graag van jouw avonturen! Mooie wind toegewenst (en lekker eten..).

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Tweede mijlpaal!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s