Foto update 3

Vanaf de idyllische camping in Cazorla (37.904276,-3.014141), al 35 jaar beheerd door Nederlanders (en die weten wel wat kamperen is!) stuur ik een volgende foto update. Jahá, ik ben eindelijk op een camping beland, zó mooi, dat het hierna waarschijnlijk alleen maar kan tegenvallen.. Kleine terrassen op een heuvel, uitkijkend op het mooie bergdorpje Cazorla, aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied, de Sierra de Cazorla, Segura y las Villas. Bossen zo ver als je kan kijken en prachtige wandelroutes; maar dat is voor een andere keer.

Vandaag (weer) rustdag, niet omdat ik aan rust toe ben, maar gewóón omdat ik er aan toe ben (dus lui ben..). En het is hier zo gvg. mooi en het weer kamperen bevalt goed, dus: pluk de dag (die overigens warm wordt: 32¤!). Ik heb een van mijn waterdichte fietstassen leeggemaakt en gevuld met koud water (want waterdicht moet twee kanten op gelden, zo is mijn veronderstelling) en je mag raden wat daarin gekoeld wordt… (hoe raad je het? Limonade!?) 😀

Vanavond wordt er voor me gekookt, want Ruud staat met zijn tent naast me. En mijn in water opgewarmde kant-en-klare lasagne van gisteravond zal hij absoluut gaan overtreffen, met wat hij mij net deels verklapte! Ik verzorg de drank (uit de fietstasijskast; mooi scrabblewoord..). We zijn elkaar dus weer tegen gekomen, wat niet verwonderlijk is als je hetzelfde boekje volgt en hij was ook wel toe aan een dagje luieren. Hij heeft bovendien een uitgebreidere ‘keuken’ bij zich.

Maar laat ik beginnen met wat foto’s:

image

image

image

image

image

En nu stop ik even, want jullie zijn ‘bij’.
Morgen weer op de fiets! Zal zwaar worden na zo’n lekker luierdagje én het wordt weer meer dan 30¤. Hoe heet dat ook weer: het luie zweet eruit werken?
Hasta luego (‘ta logo’ zeggen ze hier).

Advertentie

Over Biking Banker

Biker & Hiker and in between a Banker
Dit bericht werd geplaatst in Reisverslagen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Foto update 3

 1. Erica Pels Rijcken zegt:

  Ha Frank, we genieten weer van je verhalen! Dank voor de Taagse “groet”. Ik vind je maar stoer als ik die onbegaanbare afzien weggetjes zie. Maar van die leuke ontmoetingen en de prachtige natuur daar krijg je natuurlijk heel veel energie van terug. Ik word bijna jaloers. Hou je taai!

  • Dank je Erica, jij hebt vast ook een mooie tijd met de meiden in de onbegaanbare straatjes in Lisbao! Ook om jaloers op te zijn. Portugezen zijn ook vast in voor een praatje, toch? Zeker met 3 mooie NL mujeres.. 😉

 2. HW zegt:

  Mooie fotos, en zeer zeker die fraaie stoop op standbeeld
  HW

 3. HK zegt:

  Nondeju, de Spanjaarden zijn ter kerke wel wat zwaar op de hand. Gelukkig springen de hertjes wel frivool en elegant hoger en hoger. Het menu van de avond is….?
  Hou het koel. HK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s