Sneeuwvooruitzichten

23 April, Dag voor vertrek. Licht bewolkt, windstil. 3 Km gefietst (door het Haagse bos). Laat ik eens de weersvoorspellingen checken, dacht ik zoëeven.
Een mooie site hiervoor is het Noorse YR (dank HK), dat een duidelijke lange termijn voorspelling geeft en dit in fraaie grafieken kan weergeven. Maar of het nu komt omdat er Noren achter de site zitten, of omdat het klimaat werkelijk van slag is: er is sneeuw op komst in Aragón!

Alle bagage staat inmiddels klaar voor mijn vroege vertrek morgenochtend, de fiets zit in de doos verpakt, goed dichtgetaped voor vervoer in het vliegtuig. Maar misschien had ik winterbanden moeten inpakken.. 😉 Een muts heb ik niet bij me; wel handschoenen voor de mogelijk kille colletjes die ik tegenkom. Een skibril? Afijn, ik zie het wel. Waarschijnlijk ben ik op die (voormalige koninginne-)dag Teruel al gepasseerd en loopt de temperatuur weer gestaag op richting 20′.
Maar het kan natuurlijk ook fraaie plaatjes opleveren.. Jullie zullen het zien!

Advertentie

Over Biking Banker

Biker & Hiker and in between a Banker
Dit bericht werd geplaatst in Reisverslagen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Sneeuwvooruitzichten

 1. Roeland zegt:

  Goed bezig Frank!
  Benieuwd naar je avonturen.
  Zet m op.
  Groet, Roeland

 2. Tijs zegt:

  Heel veel succes Frank en geniet ervan! Ik ga je reis zeker volgen via de site!

 3. HK zegt:

  Go to the start!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s