Intermezzo 2: het bewijs van mijn ‘scuba d’air’!

Omdat je een zwerver nooit op z’n grijze baard moet geloven, heb ik het bewijs van mijn duik in de onpeilbare diepe inmiddels op de foto pagina geplaatst: een link naar een YouTube-filmpje. Halverwege zul je je PC op zijn kop moeten houden om het verloop van de sprong te kunnen blijven volgen. Kijk en huiver..

Ook de andere filmpjes kan je met een link bekijken. En natuurlijk zijn de foto’s weer grotendeels aangevuld, met de eigenaardig- en bezienswaardigheden, die ik onderweg tegenkom. Ondertiteling volgt.

Advertentie

Over Biking Banker

Biker & Hiker and in between a Banker
Dit bericht werd geplaatst in Reisverslagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s