Dag -47

Pffoeew, het is niet eenvoudig, zo’n weblog bouwen.. Ben je lekker aan het trainen (fietsen, hardlopen), krijg je spierpijn van het achter de computer zitten!

Dit weekend ook de uitrusting maar eens op een rijtje gezet. Nog iets te veel kilo’s, dus er moet geschrapt worden. Het past allemaal wel op de fiets en tijdens een testrondje blijkt dat met vlak landschap er niet veel aan de hand is. Maar, owee, als de (kilo)meters omhoog gaan.. Dat ga je het voelen.

De fiets houdt zich overigens kranig. Trappen gaat lekker, sturen even wennen met 2 wieltassen voor en een stuurtas. De wieltassen zo licht mogelijk geladen. De stuurtas wordt electronicatas: telefoon, telefoontoestel, Ereader, Ipod… Gelukkig in Spanje een multilader op de kop getikt (bij een van de vele Chinese winkels die Spanje rijk is; zoiets als een ‘winkel van sinkel’: heel veel, voor weinig), want als je voor ieder apparaat een lader moet meenemen, heb je snel een aanhangwagen nodig. Nu met een simpel apparaatje stroom voor alles (tsja, je fietst wel in de 21e eeuw, nietwaar?).
De bagagedrager achter kraakt wat, maar dat zal ‘nieuwigheid’ zijn, hoop ik.. Afijn, als het niet zo is, horen jullie er snel van.

Gelukkig heeft Eef me met het weblog geholpen. Twee weten meer dan een en een student Industrieel Ontwerpen, weet net even wat meer van computers dan ik! Vandaag de laatste ‘problemen’ opgelost. Het begint er op te lijken. Lastig een website vullen, terwijl je nog geen meter hebt gefietst! Dus maar wat plaatjes toegevoegd van vakanties e.d. Nu maar hopen dat het weblog ook op andere computers werkt, zoals het bij mij werkt. Ik merk het wel: aan (het uitblijven van) de reakties..

Zo, de kop is eraf. Het aftellen is begonnen. Op naar dag 1!

Advertentie

Over Biking Banker

Biker & Hiker and in between a Banker
Dit bericht werd geplaatst in Reisverslagen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Dag -47

 1. Marieke Nijenhuis zegt:

  Hai Frank,

  Ik heb zojuist genoten van een aantal van je reisverhalen. Ik merk dat je heerlijk “los” bent en helemaal “in de natuur”.
  Tip: als je nu de Celestijnse belofte leest wordt je nog spiritueler! Hoop dat je nog meer mooie ervaringen hebt.

  Gisteren heb ik mijn eerste rondje Kralingse Plas op de skates gemaakt en heb genoten. Heb zin in vakantie maar er zit nog niets in het verschiet (behalve dan reis naar Wenen om allerlei zaken te regelen in het kader van de erflating en voor Mikes moeder). Ga van het weekend maar eens aan de slag om een tripje te organiseren! Een fietsvakantie lijkt mij ook wel wat!
  Heb het hier super naar mijn zin in het Rotterdamse. Is ook een hele leuke club en een interessant werkgebied.

  Dag Franky boy, geniet er van !

  xxx Marieke

  • Ha Marieke, wat leuk en grappig om op mijn allereerste verslag een reactie te krijgen; lees jij in omgekeerde volgorde..? 😉 Geen probleem. Joh, je kan uitstekend skeeleren over die voies vertes; natuurlijk wel in rechte lijn (geen rondje), maar er zijn hier massa’s mensen op de skates.

   Die belofte ooit gelezen. Pfff, wat een zweverige brij, maar ja, je weet ik ben wat sceptisch op dat punt. Wel leuk om ineens onzichtbaar te worden; zou ik dan ook zonder ‘cols’ zuid-Spanje kunnen bereiken? Mooi te horen dat R’dam goed bevalt. We (ik) missen je wel. Leuke juridische casus voorleggen.. En rondje vijver! X

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Dag -47”

 2. EJH zegt:

  Ook op de ipad werkt je site, hoewel niet alles.
  Succes met voorbereiden!

 3. HK zegt:

  Eef is nu op weg naar Enschede. Bij het afzetten bij het station, een arrestatie mogen meemaken van waarschijnlijk een treinreiziger. Handen omhoog, handen op de rug en handboeien aan en dan de bekende duw op het hoofd bij het instappen. Dat alles op 1 meter afstand. Kortom, een mooi begin voor het aftellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s