Prikbord

114 reacties op Prikbord

 1. Ineke zegt:

  Frank!!!! Ik zit hier na een weekend oranje gedruis in Kloetinge (jou niet onbekend) achter m’n bureau op de KV. Wist je dat de zanger van Racoon uit Kloetinge komt? Die stond daar ineens in een biertent…afijn…De Kermis ziet er hier verpieterd uit, vlaggetjes op half zeven en alle bezoekers hebben het prachtige narcissentapijt vertrapt…hopelijk gaan ze snel weg en kan de familie Nijlgans haar intrede weer doen. Wat zou ik graag met je willen ruilen als ik denk aan die prachtige natuur en sportieve inspanningen…beloond met een stoofpotje, wijn en olijven….zet ‘m op!

  • Nou dan loop je snel leeg Sjoerd, net als ik op weg naar dat colletje van 9÷. Rampen zijn hier ver weg voor mij, gelukkig.. Met Piech geen medelijden overigens: 1 dag van zijn pensioen, zou mij tot de 100 dekken! Trouwens jouw goede doel brengt me op een idee.. je hoort er nog van!

  • Ha Ien, dat feesten kan ik wel aan jou overlaten, zeker met zo’n hunk van Racoon op het podium! Nu alle narcissen afwassen/afstoffen voor volgend jaar, want ja, ons Zeeuwen bin zunig hé :-D. Werkze op de KV (ik zit op zonvergoten terras aan de huevos con patatas, met glas melk, want blijf Hollander!).

 2. Sjoerd sleeswijk visser zegt:

  Respect voor de bearded biking banker. Ik zal voor elke kilometer die jij voortraast en beschrijft een euro doneren aan een goed doel. Fiets ik ook een beetje mee. Overigens was Koningdag hier wel zwaar.Willy nauwelijks te zien, geen wc-pot gooien en nauwelijks aanraakbaarheid met de koning. Nog verder onderste boven van ramp in Nepal en vertrek van Piech bij VW. Dan dus beter in Spanje op de fiets. Trap zo door. Sjoerd🚲

 3. Els zegt:

  Penso que te suelen las piernas😉

 4. Els zegt:

  Hoi Frank,
  Wat sportief van je om de tocht te vervolgen! En met nog minder bagage, dan de eerste keer gaat dat vast lukken.
  Ik wens je een goede reis en veel inspirerende ontmoetingen, en mooie uitzichten toe.
  ( zelf was ik vorige week in Rome en vond het daar heel indrukwekkend)
  Liefs van Els

 5. Helena zegt:

  Ha Frank,
  Nog een berichtje, begreep zojuist dat je al om 04.00 uur vanochtend vertrokken bent, dus als ik een beetje reken zou je nu al in het zadel kunnen zitten op weg naar de 1e bestemming / stop!! Hatsee, geen getut, gelijk op de pedalen, that’s the spirit!! Helaas niet meer live gesproken om je veel plezier en avontuur toe te wensen, dus alsnog bij deze…liefs Helena 🙂 X

 6. Wijnand zegt:

  Zeg, Frankie Cavendish, ik volg nu zo’n beetje de eindsprintjes in de tour en die worden vroeg ingezet. Aangezien je er bijna bent adviseer ik je het laatste stuk volledig uit het zadel. Beetje de spiertjes oprekken, voor je het weet ben je er al. Alle gekheid op een stokje; goed gedaan jochie. Volgens mij heb je genoten en een prestatie geleverd waar je trots op mag zijn! Geniet nog van het laatste stuk. Groeten Wijnand

  • Ha Wijnand, nou dat uit het zadel lukte niet meer; met de tong op het stuur en de billen rauw… Maar met jouw en jullie steun is het gelukt. Welke kleur trui hoort daarbij, zwart-wit gestreept? Of nee, een sterretjes trui vind ik wel leuk, met de tekst ‘No Epo, just Alco!’). Tot augustus. Hoop dat jij ook leuke vakantie in verschiet hebt, al dan niet met fietsen! Groeten aan de KV.

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Prikbord”

  • Helena zegt:

   Lieve Frank,
   2e ronde, Valencia-Sevilla, olé, olé, zet um op, de ronde van Spanje in het verschiet, ik vind dat je die sterretjes trui zeker aan mag vandaag, rood, wit, blauw en een streepje oranje!!
   Goede reis en goede start en aankomst!!!
   Veel liefs zussie X

 7. Tony zegt:

  Hi Frank,

  Je hebt helemaal gelijk. Maar wie is er op zoek naar avontuur?
  Avontuur en voorbereiding lijken overigens een moeizame verhouding met elkaar te hebben. Want zeg nou zelf, hoeveel avontuur beleef je als je je voorbereidt op alle eventualiteiten? En hoeveel spanning moet je oplopen om te kunnen ontspannen?
  De vele onverwachte ontmoetingen lijken me mooi en ook het langs glijden van de maisvelden, de fysieke inspanning en die daarna achter de rug hebben. Dat zijn dingen die mij ook aanspreken. Vooralsnog houd ik het bij mijn gefragmenteerde minibelevenissen; voorverpakt in porties van hooguit een dagdeel.

  Genoeg vakantiegefilosofeer.
  Op een gesloten winkeldeur in Nice hing het bordje “Gone Tanning”. En onder dat motto is mijn baard er al weer af.
  Je noemt een van mijn vele passies, maar m’n stokken heb ik niet meegenomen. Het weer is hier inderdaad goed warm, evenwel kondigt de Meteo nu ook wat orage en de la pluie aan. Enfin, we vermaken ons wel met culinaire en culturele uitjes die hier voor het uitkiezen zijn. Gezellig dat N eergisteren is aangekomen en dat we JW vanavond ophalen van het vliegveld. Heerlijke familievakantie.

  Des salutations vacancieres de mon amour et moi

  • Heerlijk Tony, de familie bij elkaar. Heb ik straks ook eind juli. Als de jeugd niet meer hoeft te ‘studeren’. Kolonisten met de jongens! En pret in het zwembad (waarover een Gibbon Slackline is gespannen.., toch weer een beetje dat avontuur!). Veel plezier in Douce France.

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Prikbord”

 8. Tony zegt:

  Hi Frank,

  Na alle opstekers even een lullig berichtje:
  Ik zit nu even achter mijn macbook, maar lig de rest van de tijd ofwel in het zwembad (27 gr) ofwel in de zon naast het zwembad (>30 gr) in Tourrettes-sur-Loup, een dorpje tegen een mooie Zuid Franse helling aangeplakt, waar ik met mijn huurautootje moeiteloos tegen op geklommen ben.
  Gisteren lekker geluncht in Beau Rivage aan de rand van de zee met uitzicht over de baai van Nice en al het schoons dat ons van de waterrand scheidde. ’s Avonds eendenborst verorberd en het laatste restje Cremant de Bourgogne vergoten. Hoezo fietsen?
  Vooruit dan maar, het is voor ons ook af en toe afzien: wij hebben het ook heel zwaar als we onze baantjes trekken in het zwembad.

  Qua baard ga ik het tegen je afleggen, want de duur van mijn vakantie geeft daar alleen maar concurrentie nadeel.

  Hartelijk

  Tony

  • Ha Tony, ik miste je al..! Wat jij doet man, dat is puur avontuur: stel je voor dat je macboek het plots begeeft, welk restaurant ga je dan morgen bezoeken? Is de rosé (een Haut Provence) er wel koud? Hoe google je dat dan? Of… stel dat het zwembad ineens leegloopt, waar moet je dan afkoelen (in je kamer is saai, geen ‘fijn’ uitzicht). Stel het uitzonderlijke geval dat je huurauto de heuvel niet meer op wil. Man, wat zal je dan zweten, lopend naar boven (tenzij je telefoon het wel doet, dan bel je natuurlijk een taxi). Of stel het meest waarschijnlijke scenario: dat het dorpje, dat decennia rustig tegen de heuvel geplakt lag, plotseling ruzie krijgt met de rots die jarenlang beplakt was, m.a.w. een aardverschuiving! Dan moet je met je huurauto toch behoorlijk gas geven (of gewoon in z’n vrij zetten). Nee, ik beleef geen avontuur, het tegendeel is het geval! Jij riskeert zoete wijn, haperende auto’s, geen afkoeling bij halfnaakt schoon en tot slot een dorp dat morgen wellicht niet meer bestaat!! Dat is pas adventure a la Indiana Jones… Man, ik benijd je 😉

   Alle gekheid (je moet toch wat antwoorden en na vier quintos wordt dat wat meliger..). Hebben jullie een lekkere vakantie? Jongens ook nog even mee? (want pa betaalt…). Hoop dat waar je zit je goed kan golven; ’t zal wel warm zijn, want ik zag net de meteo: heel Europa onder een ‘Alta’. Hier 37¤, maar Zuid Frankrijk zal het niet veel minder zijn.

   Ik beleef je tijd van m’n leven! Wat is jou passie Toon? Liefs aan C.

   PS: die baard zou jou ook goed staan, want mij ook (?!) en hoe vaak worden wij niet voor broers versleten?? Gewoon ook bij thuiskomst niet meer scheren; weddenschap….?

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Prikbord”

 9. Hans Haremsen zegt:

  kusje van Hans Harmsen

  • Dat kan jij nooit zelf getypt hebben Hans! Jij weet niet eens wat een blog is, laat staan dat je er een reactie op kan plaatsen. Heeft M. of A. je in de maling genomen…?

   O, ben je het toch?? Aahh, dan ben ik wel heel blij met dat kusje van je.. Graag bij iedere 100 km één, oké? Anders houd ik het niet vol. Schrijf je je naam de volgende keer wel goed…? ´T is moeilijk, na een fles wijn…. 😉

 10. Coen zegt:

  !Hola! Signor Frank ! Dat ziet er allemaal ‘vet cool’ (deze hippe formulering gekozen om je van het ‘oude oom- syndroom’ te verlossen) uit man. Te veel om zo via de smartphone echt goed te bekijken en te lezen, maar de filmpjes van de B-jump (been there, done it) en met name de afdaling geven je desperado-bestaan goed weer. Het gaat helemaal niet om mooie landschappen en fijne kastelen, je zoekt grenzen en vindt – vrijheid ! Misschien inderdaad geen midlifecrises, maar een (after)midlife-party toch zeker ! Blijf er van genieten. Ik hoop dat het zwarte gat van de ware topwielrenner je bespaard blijft en dat je in augustus gewoon weer vol energie en hernieuwde zin en ambitie bij ons op de burelen kunt verschijnen. Succes met je baard verder; komt dat door een te hoge dosis clenbuterol ? Groeten, Coen.

  • Hola Jefe, geen zwart gat maar Illuminati, ofwel op z’n Spaans Alumbrados: verlichting! Zoiets als de monniken in Nepal bereiken door 100.000 maal een gebedsmolen rond te draaien, wat ik maar aan mijn fietswiel overlaat. Totale ontspanning door flinke inspanning zou je kunnen zeggen. Ik kan het je van harte aanbevelen als het kroost van jou wat ouder is.. Geen zorgen, ik kom met 120% energie terug! Ben jij ook van de brug afgesprongen; wist ik niet? Dan resteert voor jouw midlife-highlight party slechts een skydive met wingsuit; moet ook erg leuk zijn.. Hopelijk gaat het allemaal op rolletjes op de KV en is het inmiddels lekker druk (of is het zoals ‘onze’ cartoon: ‘druk-druk-druk’…?). Ennuh, clenbuterol? Geen doping voor deze jongen; alleen natuurlijke ingrediënten! Geen epo, maar alco… op z’n tijd. Ciao, hombre.

   -origineel bericht- Onderwerp: [Biking Banker] Reactie: “Prikbord”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s